POPgroningen lanceert nieuw interactief platform ‘Backstage’

Acts, vormgevers, programmeurs en marketeers werkzaam in de popcultuur in de provincie Groningen kunnen hier kosteloos en vrijblijvend een profiel aanmaken. De verzamelde profielen zullen o.a. dienen als database om zo een overzicht te kunnen creëren die door iedereen ingezien kan worden.

Wat Backstage echter onderscheidt van een reguliere database is dat het ook wil voorzien in een netwerk-functie. Programmeurs en marketeers kunnen oproepen plaatsen waar acts en vormgevers met één druk op een knop zich voor aan kunnen melden. De persoon die de oproep plaatst krijgt dan een eigen overzicht met daarin alle profielen van de aangemelde bands of vormgevers.

Backstage is nog steeds in ontwikkeling maar is inmiddels al wel in gebruik genomen om de inschrijvingen voor de Talent Award en Grunnsonic te kunnen facilliteren, kom je problemen tegen bij het aanmaken van een profiel of vallen je andere rare dingen op meld dit dan bij POPgroningen.
Houd de site, Twitter en Facebook van POPgroningen goed in de gaten zodat je op de hoogte bent van de oproepen en speciale acties die straks allemaal via Backstage gaan komen.