POPgroningen Talent Award voorrondes bekend.

In februari start POPgroningen met de voorrondes voor de Talent Award. Om het culturele klimaat van de popcultuur in de provincie te stimuleren is er voor gekozen om de zes voorrondes op verschillende locaties in de provincie te houden. Tijdens deze voorrondes presenteren de acts zich voor een jury, bestaande uit Groningse professionals uit de popcultuur. Deze beslist bij iedere voorronde wie doorgaat naar de halve finales in Simplon en uiteindelijk de finale in Vera.

Op vrijdag 3 februari start de eerste voorronde in Punt 1 in Leek. De laaste voorronde zal op zaterdag 25 februari plaatsvinden in Boelie’s Pub in Winschoten. Alle voorrondes zijn gratis toegankelijk voor publiek en zorgen van 20.00 tot 00.30 voor een muzikale avond gepresenteerd door aanstormend Gronings talent.

De winnaar van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals als Eurosonic en stroomt automatisch door naar de finale van de SENA Performers POPnl Award in De Melkweg. De winnaar wint daarnaast een coachingstraject waarin aandacht wordt besteedt aan de ontwikkeling en professionalisering van de act.


Indeling

De diverse voorrondes worden in de provincie Groningen gehouden, wil je hierbij aanwezig zijn of een reminder hebben, neem dan deel aan onze facebook events! Wil je meer informatie hebben over de diverse bands, dan kun je dit overzichtelijk vinden in onze backstage, waar alle bands in staan.

 

Vrijdag 3 februari 
Punt 1 
LeekMaq
Model Depose
Jael
Captain
Deviant Circlesfacebook_logo-300x300
Vrijdag 10 februari 
Bar Meneer Jansen
Appingedam
Beyond Existence
Priceless Camels
Gather Roses
Midnight Company
Eisenhowerfacebook_logo-300x300
Zaterdag 11 februari 
De Pluu 
WinsumArmand Wijskamp
Silent Bishop
Ghost Office
Vesper
The Horrible Twuntsfacebook_logo-300x300
Vrijdag 17 februari 
Cafe de Toeter 
VeendamGiulia
The Return
Desert Dead Cops
No Repair
Unamusedfacebook_logo-300x300
Vrijdag 24 februari
Cafe De Deurre 
StadskanaalThe Minor Gift
Elle Alpha
Fearium
Ministry of Mudd
Roberto Tanfacebook_logo-300x300
Zaterdag 25 februari 
Boelie’s Pub 
WinschotenClonQ
Mountain Man
Project Unknown
Onakentona
Paradox Machinefacebook_logo-300x300