Simplon kan zich opmaken voor twee avonden Gronings Talent

Jael, Eisenhower, The Horrible Twunts, Desert Dead Cops, Elle Alpha en Paradox Machine. In februari hebben deze Groningse acts zich gepresenteerd op verschillende locaties in de provincie en bewezen dat zij zich Gronings Talent mogen noemen.

Nu is het aan deze zes talentvolle acts om zichzelf te profileren in de halve finales van de POPgroningen Talent Award. In de aankomende maand zal POPgroningen de acts uitnodigen om op te treden in een professionele pop omgeving. Naast de halve finale in Simplon worden alle acts ook uitgenodigd om te spelen tijdens de uitzendingen van Fast Forward op OOG radio en worden ze geinterviewd over hun ervaringen en aandachtspunten voor de POPgroningen Talent Award.

Om het plaatje compleet te maken is er tijdens de voorrondes ook meerdere malen gesproken over de wildcards: twee wildcards voor acts die de voorrondes niet hebben gewonne, maar waarbij de jury het toch van belang vind om ze in de halve finales ook te laten spelen. Hierbij hebben de juryleden uiteindelijk Captain en Roberto Tan voorgedragen als wildcard acts om deel te nemen in de halve finales.

Deze acht talentvolle acts zullen zich, onder voorbehoud, op de volgende data presenteren tijdens de halve finales van de POPgroningen Talent Award in Simplon:

22 maart

Roberto Tan
Jael
Desert Dead Cops
The Horrible Twunts

29 maart

Captain
Elle Alpha
Eisenhower
Paradox Machine

Wij zien iedereen graag op 22 en 29 maart in Simplon voor twee avondjes vol goede muziek en gezelligheid! Voor meer info over de halve finales kun je onze eventpage op facebook bezoeken: