Namen Sena Performers POPnl Award bekend

Tijdens de Sena Performers POPnl Award op zaterdag 25 augustus spelen dertien bands, afgevaardigd door de leden van POPnl, in de Melkweg in Amsterdam. Mister and Mississippi, NU, Samora, Mr. Wallace, Kayser Karel, Sascha Elisah, MADI, The Surs, Cirque Valentin, The Road Home, Project D, Gork A27 en Roufaida & Pluck spelen voor een jury die bestaat uit programmeurs van Nederlandse poppodia. De programmeurs boeken op basis van de optredens één of meerdere bands. De band die het meest wordt geboekt, wint de Sena Performers POPnl Award 2012, een tour en een prijzenpakket in de vorm van tourpromotie.

De afvaardiging voor de provincie Groningen naar de Sena Performers POPnl Award is een onderdeel van het prijzenpakket dat wordt uitgereikt aan de winnaar van de POPgroningen Talent Award. De winnaar, die vrijdag 20 april 2012 in Vera bekend wordt gemaakt, zal Groningen afvaardigen in 2013. In 2012 heeft Tyler’s Gone de finale van de POPgroningen Talent Award gewonnen. Door omstandigheden in het afgelopen jaar is Tyler’s Gone niet in de mogelijkheid om op de awardshow in de Melkweg te spelen en zal ‘runner-up’ Sascha Elisah de provincie Groningen afvaardigen.

De tracks van de deelnemers kan je luisteren op www.SenaPerformersPOPnlAward.bandcamp.com. Voor meer informatie:www.SenaPerformersPOPnlAward.nl.