Grunn Rocks Cortonville

Bands organiseren busreis voor fans…

3FM-dj Eric Corton is op zoek naar nieuw talent en heeft dat gevonden… in Groningen! De Demo Dock-bandwedstrijd van zijn website cortonville.com heeft vier finalisten opgeleverd in vier muziekstijlen. Maar liefst twee van deze finalisten komen uit Groningen.

Met de opzwepende rock van Eisenhower en de catchy new wave van Model Depose gaan deze bands op donderdag 28 februari in het Patronaat te Haarlem proberen de overwinning te grijpen. Dit lijkt misschien een eind weg, maar dat is voor de fans geen probleem. De bands hebben namelijk de handen ineengeslagen om een speciale busreis te organiseren, die in no-time was uitverkocht. Wil je op eigen gelegenheid komen, check dan cortonville.com en boek je ticket op ticketmaster.nl. De winnaar van Cortonville krijgt onder andere opnametijd in de Wisseloord Studio’s en heeft een jaar lang de beschikking over een bandauto, dus het prijzenpakket is niet mis. Niet getreurd als je niet bij de finale kunt zijn, want beide bands zijn de komende tijd ook volop in de regio te aanschouwen. Kijk op www.modeldepose.comen www.eisenhowerband.com voor meer info.