Festival Groningsch Peil zoekt bands

Van woensdag 30 oktober tot en met zaterdag 2 november 2013 wordt de vierde editie gehouden van het muziekfestival Groningsch peil. De organisatie is op zoek naar bands en dj’s die willen optreden op Groningsch peil. Ook locaties uit de stad en provincie die willen deelnemen aan het festival worden gezocht.

Groningsch Peil wordt georganiseerd door stichting muziek over Groningen. Het festival is een showcase voor muziek uit de provincie Groningen en geeft een overzicht van het muziekaanbod van het moment uit de regio. Uit de aanmeldingen worden de grootste talenten geselecteerd. Ook krijgen de meer beginnende bands een kans om zichzelf te presenteren voor groot publiek. Zo kan iedereen kennis maken met muziek uit eigen provincie.Uitgelichte afbeelding kiezen

Bands kunnen zich aanmelden door een nummer, biografie en band foto op te sturen naar Eemskanaal N.Z. 48 9713AB Groningen. I.p.v. een mail sturen naar groningschpeil@gmail.com