Groningsch Peil

Groningsch Peil komt opnieuw met verrassende line-up

Groningsch Peil heeft de line-up van de vierde editie bekend gemaakt. Er kan weer worden gesproken over een breed aanbod aan artiesten. Op 30 & 31 oktober en 1 & 2 november treden in 19 verschillende podia in de stad en de provincie Groningen meer dan 90 acts op. Het publiek kan deze bands, singer-songwriters en dj’s met uiteenlopende muziekstijlen gratis komen aanschouwen.
De geselecteerde acts krijgen de mogelijkheid om zich te presenteren om hierdoor meer exposure te verkrijgen.

Van de britpop-achtige sound ala Oasis die Orange Skyline brengt tot de meerstemmige rock van  Eisenhower in café Koster. Laat je meevoeren door de pop-achtige sound van de Remedies en View for a Day. Knight Susan brengt lekkere ska en voor Trip-Hop kun je naar het Concerthuis waar J’lectroniq zijn beats laat horen.  In Simplon is  een Hip-Hop/DubStep/Dance night georganiseerd genaamd Hallow-Hop met namen zoals Avalon, Primetech en MC Sherlock als host.
In de EMG Faktors is Septaeder te zien met een multimedia show en op zaterdag 2 november  is daar ook de after-party met Rock’n Roll disco en een speciale gast. Ook het domein van de groningernacht is toegevoegd als podium, in de Benzine Bar zal ook muziek zijn met o.a. The Tumblin’ Go Go’s

Ook nieuw dit jaar zijn de Groningsch Peil Parade optredens, dit zijn straatoptredens zonder podium die op iedere festivaldag plaatsvinden tussen 15.00 en 17.00 uur in de binnenstad van Groningen. Verschillende bands spelen op 3 locaties een semi-akoestische set.

Kortom Groningsch Peil heeft dit jaar ook weer een programma met veel nieuwe talenten, kom het zien en laat je verrassen!

Bezoek voor het totale programma en meer informatie hier de website van Groningsch Peil