Groninger bands en acts opgelet: Nog 3 weken om je in te schrijven voor de POPgroningen Talent Award

De zoektocht naar muzikaal talent uit provincie Groningen is weer van start gegaan. De voorrondes zullen in februari 2014 plaatsvinden, waarbij de acts de kans krijgen zich te presenteren. Tijdens de voorrondes zal blijken welke bands een podiumplaats veroveren in de halve finales in Simplon. In de halve finales zal gestreden worden om de felbegeerde finaleplaatsen in Vera.

Winnen betekent podiumplaatsen op festivals als Eurosonic, Bevrijdingsfestival Groningen en andere regionale festivals. Hiernaast betekent het winnen van de POPgroningen Talent Award dat de band automatisch doorstroomt naar de finale van de Sena Performers POPnl Award 2015 in de Melkweg in Amsterdam. Verder bevat het prijzenpakket een coachingtraject, deelnames aan masterclasses en opnametijd in een professionele studio.

Deelname aan de Talent Award biedt optreedmogelijkheden in een professionele omgeving; feedback van een professionele jury en vergroting naamsbekendheid. Je kunt je aanmelden tot en met 15 december 2013. Geselecteerde bands worden bekend gemaakt tijdens internationaal muziekfestival Eurosonic Noorderslag.

 

Inschrijven of meer informatie is te vinden op Backstage