Finale POPgroningen Talent Award

De POPgroningen Talent Award is dé zoektocht naar muzikaal talent van de provincie Groningen. In februari werden er zes voorrondes georganiseerd, waar 30 geselecteerde acts het tegen elkaar opnamen in een spannende strijd om een plek in de halve finales. Inmiddels zijn de halve finales geweest en daaruit zijn 4 acts overgebleven die het tegen elkaar op mogen nemen in de finale.

De winnaar wint deelname aan de SENA Performers POPnl Award in de Melkweg in 2015; een optreden op Eurosonic 2015 en een optreden op het Local Heroes podium op het Bevrijdingsfestival Groningen op 5 mei dit jaar. Ook wint men een coachingtraject; deelname aan gastcolleges en masterclasses van Kunst & Multimedia (Noorderpoort) en de Academie voor Popcultuur (Hanzehogeschool). Naast al deze geweldige prijzen verkrijgt de winnaar natuurlijk ook simpelweg eeuwige roem.

De bands die kans maken op dit prijzenpakket zijn Tied Laces, … And the Gods made Coffee, The Blind Roofers en The Rising Sun.  Wil jij weten wie van hen de winnaar wordt van de POPgroningen Talent Award? Kom dan kijken bij de finale op zaterdag 19 april in Vera, Groningen. De avond vangt aan om 20:00 uur en de entree is € 1,50 (maandkaart).

Meer informatie