Programma Bevrijdingsfestival Groningen 2014 compleet!

Het programma van Bevrijdingsfestival Groningen 2014 is compleet! Voor deze prachtige editie hebben de programmeurs van het Bevrijdingsfestival Groningen behalve The Hives, Augustines, Kakkmaddafakka en Eli Paperboy Reed nog een unieke internationale naam weten te strikken: de Australische hit Chet Faker staat 5 mei op Main Stage.

Maar Main Stage is niet het enige podium van Bevrijdingsfestival Groningen. In tegendeel! Verdeeld over het Stadspark zijn nog 5 podia te vinden met ieder een eigen stijl. Zo is er de Sena Talent Stage in de Urban Area, Dansen bij de Bus, wereldmuziek op het Plein voor de Vrijheid, het Local Heroes podium en Podium Noord. Bekijk hier onder de volledige line-up en maak kennis met alle artiesten op de uitgebreide artiestenpagina.

Main Stage:
The Hives, Douwe Bob, Chet Faker, Kakkmaddafakka, Augustines, Eli Paperboy Reed, Bo Saris, Mahala Rai Banda

Sena Talent Stage:
Boaz VD Beats, Great Minds, Coely, Rico & A.R.T, Sjaak, Adje

Dansen bij de Bus:
Sluwe Vos, Cinnaman, Boeboe, Nymfo, Maask, NT89, Superstijl

Plein van de Vrijheid:
Gallowstreet Brass Band, Larry and his Flask, Carlama Orkestar, Dubfactory, W Victor, Omar Ka

Local Heroes (programma door POPgroningen):
The Tightropes, The Black Cult, Jürgen Visser, Meadowlake, Menhir, The Krontjong Devils, Vikings in Tibet, winnaar PopGroningen Talent Award

Podium Noord:
3JS, Aletta Jacobs/ GOOV, Jan Henk de Groot met band, Vera Sutman, Sproakwotter, Kira Dekker, Knight Susan, The Given horse

Overig:
Experimens, MensenZoo, theater van de Groeten, Looporkest de Blitzkikkers, reuzenrad, op de foto in de Kiekjeskar, met stadsecoloog op zoek naar wilde dieren in het Stadspark en meer!

Bron: Bevrijdingsfestival Groningen