Groninger popmeeting 2014

Vervolg op eerste provinciebrede Groninger popmeeting
Na het succes van de Groninger popmeeting van vorig jaar, gaan we deze dit jaar weer organiseren. Zoals het nu lijkt zal deze meeting dit jaar in november gaan plaatsvinden. Uit het onderzoek dat vorig jaar werd gepresenteerd bleek dat er behoefte was aan een vast moment in het jaar waarop organisaties, artiesten, organisatoren en andere spelers binnen de popmuziek in de provincie elkaar kunnen ontmoeten. Om ideeën uit te wisselen, om elkaar te ontmoeten en kennis te delen.
Net als vorig jaar zal POPgroningen hierin faciliteren en de Groninger popmeeting voor de tweede maal organiseren. Op de popmeeting in Vera vorig jaar waren zo’n zestig spelers aanwezig uit het popveld van de provincie en stad. Zij spraken met elkaar over de actuele stand van zaken binnen de popcultuur. Zo kwamen onder andere de mogelijkheden om evenementen te realiseren aan de orde; kwam de samenwerking met lokale overheden ter sprake en werd er geluisterd naar de beleving van popmuziek en de popscene vanuit het standpunt van bands. Gekeken naar de opkomst, inhoud en sfeer mochten we concluderen dat er sprake was van een geslaagde eerste meeting en dat er voldoende draagvlak is voor een tweede popmeeting.

Meer informatie volgt
Er zal spoedig meer informatie volgen over de datum, het programma en de locatie. Houd de website in de gaten!