Muziekprogramma Speakers met Kopp’n bekend

Showcase festival, muzikantendag én seminar 

Zaterdag 13 september organiseert stichting Popweb in samenwerking met K&C de eerste editie van ‘Speakers met Kopp’n’. De Tamboer in Hoogeveen is deze dag dé plek voor alles wat met popmuziek in Drenthe te maken heeft. Er is een muzikantendag, een netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de Drentse popsector en een showcase festival met bijna twintig Drentse acts en vier landelijk bekende namen. Kaarten zijn te koop via www.speakersmetkoppn.nl.

Programma showcase festival
Tijdens het avondprogramma staan maar liefst achttien Drentse acts op het programma. Zij konden zich de afgelopen periode aanmelden en er werd gescout bij verschillende festivals.
Na een selectie werden de volgende namen geselecteerd voor het festival: Anthony D, Blackbriar, Bokser, Broken Benn, Holy Beggars, Martijje, Melvin Bonnet, Midget Academy,  Pulse, Redwood Club, Solitary ZEBRA, Timo de Jong, Toycar Taxi, Wessel Klooster en ZoWat! Ook de winnaars van de Drentse Popprijs 2013, We Fall Slowly en RUM&SKUNK,  staan op het festival. Daarnaast spelen er ‘s avonds ook enkele landelijk bekende acts, namelijk: Sky Pilots, Beans & Fatback, Navarone en Kraantje Pappie.

Tijdens het avondprogramma zijn er verschillende programmeurs en scouts van podia en festivals aanwezig om acts te boeken. Ook krijgen drie van de Drentse acts na afloop van het festival een traject aangeboden met onder andere een tour langs diverse podia, een optreden op Eurosonic 2015 en een coachingstraject.

Tickets
Kaarten voor de muzikantendag en het showcasefestival zijn te koop via www.speakersmetkoppn.nl. De kaarten voor het avondprogramma kosten  10 euro in de voorverkoop. Het is ook mogelijk om een combiticket te kopen.

Kijk voor meer info op www.speakersmetkoppn.nl of op facebook.com/speakersmetkoppn.

Speakers met Kopp’n wordt mogelijk gemaakt, dankzij bijdragen van de provincie Drenthe, Sena, Fonds Cultuurparticipatie, Prins Bernhard Cultuurfonds, gemeente Hoogeveen en Fonds Podiumkunsten