Inschrijving Talent Award 2015 geopend

Vrijdag 24 oktober is de aanmeldingsperiode voor alweer de vijfde editie van de POPgroningen Talent Award van start gegaan. Deze zoektocht naar talent biedt beginnende muzikanten uit provincie Groningen de mogelijkheid om podiumervaring op te doen in een vakkundige omgeving. Voor winnaar Orange Skyline (editie 2013) betekende de POPgroningen Talent Award de eerste stap naar een professionele muziekcarrière.

Tijdens een aantal voorrondes die dwars door de provincie worden georganiseerd, selecteert een vakjury de acts die het tijdens de halve finales in Simplon tegen elkaar op gaan nemen. Vervolgens wordt tijdens de finale in Vera één act tot meest talentvolle Groninger act van 2015 gekroond.
Naast optredens op het Local Heroes podium tijdens Bevrijdingsfestival Groningen en op Eurosonic, wint de winnaar ook meer dan een jaar lang professionele coaching. Bekijk hier het volledige prijzenpakket en de deelnamevoorwaarden.

Aanmelden kan tot en met zondag 30 november 2014 via de Backstage.