Orange Skyline maakt zich op voor wereldfinale GBOB in Oslo

Op 26 april 2015 zal de wereldfinale van de Global Battle of Bands (GBOB) plaatsvinden in Oslo, Noorwegen. De Groningse band Orange Skyline zal Nederland vertegenwoordigen tijdens dit spektakel om samen met Engeland, Australie, Belgie, Nigeria, Nieuw Zeeland, Jamaica en ruim 25 andere landen te strijden om de titel van Best New Band in the World. Naast deze prestigieuze titel valt er ook een platencontract met GBOB Records, een videoclip, een studio album en een internationale promotiecampagne te winnen. De perfecte kickstart voor een internationale carrière in de muziekindustrie.
Update: de finale van de GBOB is verplaatst van 8 maart naar 26 april.

Orange Skyline
De Groningse band Orange Skyline, voorgedragen door POPgroningen, de provinciale popkoepel,  is de trotse winnaar van GBOB Netherlands en wonnen hiermee een optreden op het grootste gratis festival van Nederland, Parkpop en een plek in de wereldfinale in Oslo, Noorwegen. Onder begeleiding van Menno Timmerman (o.a. Ilse de Lange, Krezip, Postmen, Ramses Shaffy, Sabrina Starke) bereid de band zich voor om de ultieme droomprijs binnen te halen.

Nederlandse finalist 2013
In 2013 was het de Rotterdamse band The Cosmic Carnival die Nederland vertegenwoordigde in de wereldfinale die plaatsvond in Chiang Mai, Thailand. De Rotterdammers werden 7de, maar hebben sindsdien wel getekend bij Innercore/PIAS.

Global Battle of the Bands (GBOB)
GBOB is de grootste talentenjacht voor alle live bands ter wereld. In meer dan 30 landen worden nationale finales georganiseerd om uiteindelijk in een ultimate battle te bepalen wie zich mag kronen tot Best New Band in the World. GBOB heeft als doel om de grootste talenten en ruwe diamanten van de wereld zich te presenteren op internationaal niveau.

The Global Battle of the Bands Netherlands is een samenwerking van DUCOS Productions en Music City The Hague.