POPgroningen organiseert tweede Groninger popmeeting

In samenwerking met Simplon zal maandag 10 november de tweede Groninger popmeeting plaatsvinden. Doel van deze avond is bands, podia, festivals en andere betrokkenen uit Stad en Ommeland te informeren en onderling kennis te laten maken en uit te wisselen. Dit jaar ligt de focus op financiering in de popsector en hiervoor zijn drie gastsprekers uitgenodigd.

In 2013 werd de eerste Groninger popmeeting georganiseerd. De meeting was een succes, de reacties van spelers uit het popveld waren positief. Genoeg reden om hier een vervolg aan te geven. Aan de hand van de evaluatie op de eerste popmeeting zijn de behoeftes vanuit de popsector in kaart gebracht.

Hierin zal de tweede Groninger popmeeting faciliteren: er zullen verschillende gastsprekers aan het woord komen die vertellen over alternatieve manieren van financiering en er zal gelegenheid zijn tot ontmoeting voor spelers onderling, het uitwisselen van ideeën en het delen van kennis.

De meeting is uitsluitend voor genodigden. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar vind je dat je onmisbaar bent op deze dag? Neem dan contact op met Boyke Westerhof via boyke@popgroningen.nl.