Stichting Pekelpop gaat intercontinentaal

Het is Stichting Pekelpop wederom gelukt om een internationale act naar Pekela te krijgen. Op 3 oktober zal de Braziliaanse melodische metalband Revengin ons dorp aan doen voor een bijzonder optreden. Voor het eerst in hun bestaan zullen zij een uniek intiem unplugged optreden verzorgen in een huiskamer in Oude Pekela en iedereen is welkom!

Revengin timmert al sinds 2009 aan de weg en speelde begin dit jaar in het voorprogramma van de wereldwijd bekende Nederlandse band ReVamp (opgericht door Floor Jansen, ex-After Forever) tijdens hun Zuid-Amerikaanse tour. Ze trekken momenteel door Europa om hun nieuwe album Cymatics te promoten.

De aanvang is 20.00 uur en de entree is gratis. Een vrijwillige donatie wordt echter, als gebruikelijk, erg gewaardeerd. Wil je bij dit unieke optreden aanwezig zijn, meld je dan aan op www.pekelpop.nl, of in het evenement op facebook (zoek: pekelpop concert – Revengin) want de ruimte is beperkt.