Vierde editie Knoalrock

STADSKANAAL – Het Knoalrock Festival 2014 komt steeds dichterbij. Dit jaar staat op vrijdag 21 november a.s. wederom De Fox in Stadskanaal helemaal in het teken van rockmuziek. Het steeds groeiend aantal bezoekers en het enthousiasme van publiek laten zien dat een regionaal rock festival intussen hard op weg is om een traditie te worden en uit te groeien tot een waar evenement.

Stichting Countdown-Events heeft het complete programma van het festival Knoalrock bekendgemaakt. De vierde editie van het festival vindt plaats op vrijdag 21 november 2014 de locatie is wederom De Fox in Stadskanaal, één van de headliner is de 7-koppige Herman Brood Tribute band Spritz met in hun gelederen zanger Everhard Sprik, een band waarvan Koos van Dijk (manager Herman Brood) zei: ¨Ik ben zeer onder de indruk en deze band inclusief leadzanger in zijn GEHEEL opvallend goed!¨ Daarnaast treden onder meer de bands Joseph’s Garden (Winnaar Publieksprijs), The Anti-D’s (winnaar van de Battle for Knoalrock 2014), Broken Benn, Animal Antics en de viermansformatie Eisenhower uit Groningen op.

Voorverkoop van Knoalrock. Tickets kosten 12,50 euro (ex fee). Tijdens de avond zelf zullen de overige kaarten verkocht worden aan de kassa voor 15 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze website van Stichting Countdown-Events www.knoalrock.nl en via de website van Fox Stadskanaal of via 1 van de 450 Primera winkels in Nederland. Deuren gaan open vanaf 19:30 en aanvang 20:30.