Inschrijving hiphopcompetitie Wanted 2015 van start

De inschrijving voor de hiphopcompetitie Wanted is geopend. Tape-acts, hiphopbands en hiphopmuzikanten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de Nederlandse hiphopcompetitie. GRAP organiseert de competitie om aanstormende hiphopacts de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie. De deelnemers worden tijdens de competitie begeleid door de coaches Gaétan van de Sande (Kleine Viezerik, Encore), Angelo Bromet (W.O.T.S.) en Skinto. De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket met onder meer een clipshoot en studiotijd. Aanmelden kan tot en met donderdag 15 januari via www.grap.net.

Wanted is dé competitie voor hiphopacts uit heel Nederland. In het negentienjarig bestaan is de competitie een kweekvijver voor hiphoptalent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen als The Partysquad, Makkie & KrankJoram, Ome Omar, Letterlijk & Figuurlijk, Ali B. en Kimo mee. Het collectief NPNG (No Pain No Game) mocht zich begin dit jaar Most Wanted 2014 noemen.

Uit alle inschrijvingen worden 21 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar een van de drie Talent Shows in februari in de Winston Kingdom in Amsterdam. Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige vijf plekken in de finale worden ingevuld door wildcards, toegekend door de jury. Wanted wordt gehost door Kimo en dj Clean Cut. Tijdens de competitie worden er meerdere workshops georganiseerd voor de deelnemers. Ze krijgen hier zakelijke informatie en feedback op hun optredens. De finale, Most Wanted – the Final Showcase is op zaterdag 25 april in de Melkweg.

Prijzenpakket
De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een prijzenpakket met daarin onder andere;
een professionele video- en fotoshoot, studiogear, zakelijke coaching, een waardecheque en studiotijd. Het volledige prijzenpakket is te vinden op de website.

Over de GRAP
GRAP is de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek. Doelstelling van de GRAP is het stimuleren van de Amsterdamse popmuziek en popcultuur en een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van Amsterdams popmuziektalent. Jaarlijks organiseert GRAP events als competities, showcases en festivals. Zo krijgen Amsterdamse bands en acts de gelegenheid zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie.

Meer informatie: Website / E-mail / Facebook / Twitter / Youtube