Dit wordt het jaar van Orange Skyline

Het gaat de jongens van Orange Skyline voor de wind. Januari bracht de vier jonge Groningers diverse optredens op Eurosonic en één op Noorderslag. Daarnaast speelden ze ‘de minuut’ tijdens De Wereld Draait Door, en als klap op de vuurpijl werden ze door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent.

De komende maanden zullen ze veel kilometers maken, waaronder negen shows onder de vleugels van 3FM. Als onderdeel van de Serious Talent-tour met Rondé en Emil Landman, zullen ze tussen eind april en eind mei onder meer Paradiso, Rotown en Doornroosje aan doen.

Ook als voorprogramma van Navarone krijgen ze de kans om hun mix van indie-rock en 60’s mod te presenteren aan een groter publiek. Maar ook buiten de landsgrenzen zet de band serieuze stappen. Nadat gebroeders Van der Wielen en kompanen de Nederlandse voorronde van de Global Battle of the Bands wonnen, strijden ze op 26 april in de Rockefeller in Oslo, Noorwegen tegen artiesten uit onder meer Engeland, Australië, Maleisië en Litouwen.

Met een nieuwe single op de radio, manager en boeker op de zaak en een rits optredens in het vooruitzicht lijkt het niet te kunnen missen: 2015 wordt het jaar van Orange Skyline. En zo denken ze er bij 3voor12 en Off Tune ook over.

Uitgelichte afbeelding kiezen
Orange Skyline speelt de nieuwe single I Don’t Mind in DWDD.