Inschrijving Vinylized van start!

De inschrijving voor Vinylized is begonnen! Stuur je beste track in en win je eigen vinylrelease, die wordt gepresenteerd op ADE Next. De jury bestaat uit zwaargewichten uit de dance industrie. Eerdere winnaars en deelnemers zijn Arjuna Schiks, Bakermat, Daniel Zuur, Nymfo, Olaf Stuut, Knarsetand en Tim Wolff.

Wat zijn de prijzen voor de winnaar?

  1. Release op 12 inch vinyl met remix en release via o.m. Beatport en iTunes
  2. One of a kind limited edition op 10 inch vinyl produceerd door Vinylify
  3. Extra studiotijd en mastering onder begeleiding van een engineer bij SAE Institute t.w.v. € 2500
  4. Presentatie op ADE Next op het Amsterdam Dance Event
  5. PR-begeleiding door Claire PR, managementadvies, promotiefoto’s door Richard Tas Photography en een interview in DJ Mag
  6. Op maat gemaakte ACS Pro gehoorbeschermers van ACS Custom
  7. KRK Monitor Speakers, (KRK RP 5 G3) + Headphone (KRK KNS-8400)
  8. Set op dutchbeatsradio.nl

Prijzen voor alle finalisten: workshop SAE Institute over produceren van dance + mastering ingezonden track, KRK headphones (KRK KNS-6400), weekendtickets voor Dance Fair, diverse workshops, € 100 tegoed van Songflow voor de distributie van nieuwe releases op portals als Spotify en iTunes, jaarabonnement op DJ Mag.

Competitie
Nadat uit de inschrijvingen de vijf finalisten zijn geselecteerd door de jury, worden hun tracks op deze site geplaatst zodat het publiek een favoriet kan kiezen. De publieksstem en de beoordeling van de vakjury leiden uiteindelijk tot de verkiezing van de winnaar van Vinylized.

Jury
De jury bestaat uit Michel de Hey, De Sluwe Vos, Irfan Er (Top Billin’), Edwin Diergaarde (dutchbeatsradio.nl), Sasja Kooistra (de Volkskrant), Robert Deutsch (Gem Bookings / Loveland), Nick Crockett (Gem Records / Loveland Recordings), Tom van Wijk (AIR), Martijn Mischgofsky (Spektre), Estroe (Estroe Advice/Rosedale Records), Maarten van ’t Veld (AIR), Iason Chronis (Mason), Claire van der Hall (Claire PR), Reinier Suyderhoud (Pleinvrees) en Rogier van Twuijver (Epiqurus).

Je kan je nu direct inschrijven via deze link!