Eerste namen Popronde Groningen 8 oktober bekend

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 17 september tot en met zaterdag 28 november reizen de 135 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 39 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

De eerste namen
Op donderdag 8 oktober komt de Popronde naar Groningen en vandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt. Op diverse locaties in de stad zullen onder andere spelen: Alumna, The Brahms, De Duiven, Goodnight Moonlight, Iguana Death Cult, Moon Tapes, Stillwave, Stöma, Tamarin Desert en THT.

Meer informatie
Wil je weten hoe laat en waar de bands precies spelen? Kijk dan op www.popronde.nl. Voor het laatste nieuws van Popronde Groningen kun je kijken op facebook.com/poprondegroningen.

Vrijwilligers
Wil je meehelpen aan de Popronde Groningen? Dat kan! Enthousiaste en gedreven vrijwilligers zijn van harte welkom. Stuur een mail naargroningen@popronde.nl voor meer informatie of om je direct op te geven.


Voorbeelden van artiesten die eerder tourden met de Popronde en wisten door te breken naar een groter publiek zijn: Racoon, PAUW, Blaudzun, Go Back To The Zoo, Marike Jager, Roosbeef, Kensington, Handsome Poets, Chef’ Special, Mister and Mississippi, Rondé en Dotan.