Inschrijving POPgroningen Talent Award geopend

De POPgroningen Talent Award is dé opstap voor Gronings muzikaal talent om zich te profileren en kennis te maken met optreden in professionele omgevingen. Deze zoektocht naar talent uit de provincie en stad Groningen gaat binnenkort weer van start, je kunt je vanaf nu aanmelden. www.popgroningen.nl/backstage

De voorrondes zullen op verschillende locaties in de provincie plaatsvinden in februari 2016, waar de geselecteerde bands en acts de kans krijgen zich te presenteren. Na de voorrondes in de provincie en de halve finales in poppodium Simplon te Groningen, zal blijken welke bands / acts een podiumplaats bemachtigen in de felbegeerde finale in poptempel Vera te Groningen.

De winnaar van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals zoals Bevrijdingsfestival Groningen en Eurosonic en stroomt automatisch door naar de finale van de SENA Performers POPnl Award in De Melkweg. Daarnaast bestaat het prijzenpakket ook nog uit een coachingstraject voor een jaar lang door een professional uit het werkveld, diverse andere optredens en natuurlijk eeuwige roem.

Wil jij in de voetstappen treden van Orange Skyline, The Blind Roofers en Vikings in Tibet? Aanmelden kan via de website www.popgroningen.nl/backstage. De inschrijvingsperiode loopt tot en met zondag 15 november.