Muzikanten gezocht voor benefietconcert vluchtelingen Groningen

7 januari 2016 vindt er van 19:00 tot 22:00 een benefietavond plaats in de Hattrick’s Club, in het FC Groningen stadion speciaal voor de vluchtelingen die in Groningen verblijven. Het gaat om een kleinschalig evenement waarbij de opbrengst van de avond naar de stichting De Vrolijkheid gaat.

Deze stichting organiseert workshops voor kinderen in de asielzoekerscentra in Groningen. De organisatie is voor dit evenement nog opzoek naar samenwerkingen met diverse muziekscholen en artiesten die zullen gaan spelen voor bedrijven. Deze bedrijven zullen ondertussen tafels en stoelen kopen. Hiervoor is er een rondleiding door het FC Groningen stadion waar je als artiest ook aan deel mag nemen! Naderhand is er ook een netwerkborrel.

Omdat de avond natuurlijk in het teken staat van vluchtelingen zal het thema vluchtelingen ook terug komen in de muziek. Hiervoor vraagt de organisatie aan de muzikanten om het thema terug te laten komen in een gekozen of zelfgeschreven nummer. Dat is natuurlijk in de brede zin van het woord en blijft het niet alleen bij oorlog of verdriet maar ook liefde en een nieuw begin.

Tijdens het event zal het publiek kunnen stemmen op de beste artiest. Je kan leuke prijzen winnen, onder andere een tegoedbon t.w.v. €200,- voor een opname bij Studio Clay Records.

Lijkt je dit een unieke kans om iets te doen voor het goede doel en maak je graag kans op een te gekke prijs? Dan kun je je nu opgeven door een mailtje te sturen naar benefiet.groningen@gmail.com