Aanmelden Popsport Groningen tot en met 1 februari!

Popsport, hét talentenprogramma voor jonge bands en muzikale acts, gaat voor de tweede keer van start in de provincie Groningen. Muzikanten tussen de 12 en 20 jaar krijgen de kans om vier maanden gecoacht te worden door professionals!

In februari worden de deelnemende bands en muzikanten geselecteerd. Van februari tot en met mei volgen de deelnemers gezamenlijke workshops en krijgen ze individuele begeleiding. Ze nemen een nummer op en krijgen een professionele fotoshoot. Met een divers aanbod aan workshops ontwikkelen zij hun artistieke, zakelijke en sociale skills en maken ze kennis met de muziekbusiness.

Popsport Groningen is een samenwerking tussen Stichting Popsport, De Rijdende Popschool en Simplon. De kick-off vindt dan ook plaats in Simplon, waar het programma vier maanden later ook wordt afgesloten. De act die zich het meest ontwikkeld heeft stroomt daarna door naar het verdiepende landelijke traject dat in september van start gaat.

Je kan je aanmelden via de website, die vind je hier en dat kan nog tot en met 1 februari 2016.

Alle deelnemers worden member van het Popsport Network. Hierdoor kunnen ze het hele jaar door profiteren van allerlei interessante workshops, masterclasses, gratis concertkaarten, speelplekken en meer. Genoeg reden om je in te schrijven dus!