Inschrijving POPgroningen Talent Award 2017 geopend

De POPgroningen Talent Award is dé opstap voor Gronings muzikaal talent om zich te profileren en kennis te maken met optreden in professionele omgevingen. Deze zoektocht naar talent uit de provincie en stad Groningen gaat binnenkort weer van start, je kunt je vanaf nu aanmelden.

De voorrondes zullen op verschillende locaties in de provincie plaatsvinden in februari 2017, waar de geselecteerde acts de kans krijgen zich te presenteren. Na de voorrondes in de provincie en de halve finales in poppodium Simplon te Groningen, zal blijken welke acts een podiumplaats bemachtigen in de felbegeerde finale in poptempel Vera te Groningen.

Elke deelnemer krijgt sowieso de kans om:

  • Op te treden en zichzelf te promoten binnen de regio
  • Concrete feedback te ontvangen van toonaangevende professionals (incl. feedbackrapport in je mailbox)
  • Vragen te stellen aan een professionele jury
  • Te netwerken in de Groninger muziekscene

De winnaar van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals zoals Bevrijdingsfestival Groningen en Eurosonic en stroomt automatisch door naar de finale van de SENA Performers POPnl Award in De Melkweg. Daarnaast bestaat het prijzenpakket ook nog uit een coachingstraject voor een jaar lang door een professional uit het werkveld, diverse andere optredens en natuurlijk eeuwige roem.

Wil jij in de voetstappen treden van Orange Skyline, The Movement, The Blind Roofers en Vikings in Tibet? Aanmelden kan via de website www.popgroningen.nl/backstage.

De inschrijvingsperiode loopt tot en met zondag 13 november 23:59 uur.