Inschrijvingen Grunnsonic 2017 geopend!

Met Eurosonic/Noorderslag (ESNS) als grootste showcase festival van Europa in de achtertuin, zorgt POPgroningen met Grunnsonic voor een alternatieve showcase met een Gronings smoelwerk. Gratis toegankelijk voor iedereen. In samenwerking met Eurosonic/Noorderslag (ESNS) organiseert POPgroningen Grunnsonic.

Dit is een showcasefestival met een duidelijk eigen Gronings gezicht die tegelijk plaatsvindt met ESNS. Grunnsonic is ontstaan als alternatief tijdens ESNS voor de muziekliefhebbers die geen toegangskaart konden bemachtigen voor ESNS en om acts uit de Provincie Groningen optimaal de kansen te kunnen laten benutten die ESNS schept. Tijdens ESNS wordt de stad overspoeld door muziekprofessionals uit de gehele wereld die allemaal op zoek zijn naar nieuwe muziek en kansen. De programmering van Grunnsonic bestaat geheel uit acts uit de provincie Groningen en vindt plaats op dezelfde dagen dat Eurosonic ook plaatsvindt.

Naast de acts die door POPgroningen gescout worden voor Grunnsonic wordt er ook serieus gekeken naar de acts die zich aanmelden via de Backstage.

Je kunt reageren op deze oproep t/m zondag 23 oktober 23:59u.