Kansen voor jonge, muzikale talenten in 2017: Aanmelddeadline Popsport nadert

Popsport heeft weer plek voor het muziektalent van Nederland. Tot en met 31 december 2016 kunnen gemotiveerde, jonge muzikanten tussen 14 en 20 jaar zich aanmelden voor deelname aan Popsport 2017. Coaches zoals drummer Tim van Delft van De Staat, Anne Soldaat, frontman van DeWolff Pablo van de Poel, Danny van Tiggele van Mister and Mississippi en vele andere professionals nemen de jongste lichting artiesten onder hun hoede en helpen hen tijdens Popsport het beste uit zichzelf te halen.
Popsport is het landelijke coachingsprogramma voor talentvolle muzikanten, acts en producers die verder willen komen met hun eigen muziek. In dit coachingsprogramma draait alles om de artiesten, hun muziek en hun act. Popsport is er voor alle (pop)genres en het programma wordt per deelnemer toegespitst op de muziek, skills en de vorm waarin er muziek wordt gemaakt; als band, singer-songwriter, als dj/producer, of welke samenstelling dan ook.

De Nederlandse muziekindustrie maakt zich hard voor nieuw talent Deelnemers worden muziekinhoudelijk gecoacht door professionals uit de Nederlandse muziekwereld en krijgen meer inzicht in de muziekbusiness en hoe je je daarin als artiest, muzikant of band kunt bewegen. Popsport werkt met een grote groep professionele artiesten, producers, managers en boekers uit de Nederlandse muziekindustrie. Deze coaches helpen de Popsporters met het ontdekken van mogelijkheden en verder ontwikkelen van hun talent.

Het regionale Popsport-traject
Popsport begint regionaal: muzikanten kunnen zich aanmelden voor het programma in hun eigen provincie. Door middel van verschillende workshops, ontmoetingen, de kick-off en een showcase kunnen deelnemende muzikanten in een half jaar grote stappen zetten. Het regionale traject loopt van januari tot en met juni. In september start het landelijke traject met uit elke provincie één act. Na afloop van het Popsport-traject komen de talenten terecht in het Popsport Network, een waardevol netwerk waar ze op eigen benen verder kunnen met alle nieuwe kennis en contacten op zak. Talenten die eerder al een succesvolle carrière in de muziekindustrie opbouwden met behulp van Popsport zijn onder andere Pablo van de Poel, Lotte Walda en Storksky.

Scout talenten
Popsport geeft een boost aan de muzikale ontwikkeling van elk talent. Ken jij een supertalent dat echt aan Popsport mee moet doen? Geef die persoon of act op via www.popsport.nl/scouts.

Meer info
www.popsport.nl
Facebook: popsportnederland
Twitter: @Popsport
Instagram: @Popsport
#forartistsonly