Popsport op zoek naar nog meer muzikaal talent!

De inschrijving voor Popsport 2017 is verlengd! Maak jij muziek en ben je tussen de 12 en 20 jaar? Grijp dan je kans! Onder leiding van professionele coaches word je geholpen het beste uit jezelf en je muzikale talent te halen. De Rijdende Popschool is coördinator van Popsport Groningen en weet dat er heel veel talentvolle muzikanten in de provincie rondlopen! Lijkt je dit wat voor jou of voor je bandje? Geef je dan op via www.popsport.nl!

Wat is Popsport?

Popsport is een landelijk coachingsprogramma voor talentvolle muzikanten, acts en producers die verder willen komen met hun eigen muziek. In dit coachingsprogramma draait alles om de artiesten, hun muziek en hun act. Popsport is bedoeld voor alle (pop) genres en het programma wordt per deelnemer toegespitst op de muziek, skills en ambities; als band, singer-songwriter, dj/producer of in welke samenstelling dan ook. Alle deelnemers aan Popsport krijgen toegang tot het landelijke netwerk van Popsport!

De deelnemers worden gecoacht door professionals uit het vakgebied. Daarnaast krijg je meer inzicht in de muziekbusiness en hoe je je daarin als artiest, muzikant of band kunt profileren.

Het Popsport-traject
Popsport begint regionaal: muzikanten kunnen zich aanmelden voor het programma in hun eigen provincie, in dit geval Groningen. Door middel van verschillende workshops, ontmoetingen, de kick-off en een showcase kunnen deelnemende muzikanten in een half jaar grote stappen zetten. Hierna begint het landelijke traject met uit elke provincie één act. Na afloop van het Popsport-traject komen de talenten terecht in het Popsport Network, waar ze op eigen benen verder kunnen met alle nieuwe kennis en contacten op zak.

De Rijdende Popschool en Popsport
De Rijdende Popschool begeleidt de coachingstrajecten in de Provincie Groningen en regelt dat jij of je band gekoppeld wordt aan een professional uit de muziekwereld. Vorig jaar ging Silke van Wijngaarden uit Groningen je al voor. Zij gaf samen met de andere regionale winnaars een optreden in de Q-factory in Amsterdam!

Be a scout

Naast dat je jezelf kan opgeven, kan je ook zelf ook talent aanmelden! Ken jij iemand die echt aan Popsport mee moet doen? Dan kan je diegene opgeven via www.popsport.nl/scouts