Skills & Knowledge Sessions #5: Hoe zit het met Buma/Stemra, Sena en Norma?

Op woensdag 11 oktober organiseert POPgroningen een nieuwe editie van de Skills & Knowledge Sessions. Tijdens deze vijfde editie wordt ingegaan op de vraag: Hoe zit het met Buma/Stemra, Sena en Norma? Het panel staat o.l.v. Bastiaan Nijbroek (Boxful of Trees artist management, manager Orange Skyline en Town of Saints).

Panel
Frank Janssen (Hoofd communicatie en PR Buma/ Stemra)
Erik de Roo (Finance & Copyright Assistant bij Noisia)
Silvia Biemans (Account manager Relations Sena)
Renger Koning (Film & Media componist)

Waarom meedoen?
Als muzikant is het belangrijk om je zaakjes goed te regelen omtrent inkomsten vanuit o.a. airplay, tv uitzendingen, live spelen en studio opnames. Het zou natuurlijk zonde zijn om inkomsten waar je recht op hebt te missen!

Locatie en tijd
De sessie vindt plaats op woensdag 11 oktober. Locatie VRIJDAG Walstraat. 19.30u deuren open. 20.00u aanvang.

WIL JIJ HIERBIJ ZIJN? 
Aanmelden kan tot uiterlijk 4 oktober via een mail naar merel@popgroningen.nl met daarin je voor- en achternaam, naam act, een link naar je muziek en 06-nummer. Let op: Max. 2 personen per act (vanwege beperkte capaciteit). De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

LET OP: Aanmelden is geen garantie voor deelname i.v.m. beperkte capaciteit.

Over Skills & Knowledge Sessions
In deze 6-delige workshopserie vertellen diverse professionals uit de muziekindustrie hoe je serieus aan de weg kan timmeren met je muziek. De sessies zijn gratis toegankelijk voor alle jonge popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen.

De Skills & Knowledge Sessions en POPgroningen zijn powered by VRIJDAG.