Muzikantendag zaterdag 28 oktober

Op zaterdag 28 oktober organiseert CCG Groningen samen met Muziekfabriek de muzikantendag: Muziek&Zo! CCG Groningen wordt omgetoverd in een ontmoetingsplek voor iedereen die ook maar iets te maken heeft in de muziekwereld.

Muziek&Zo biedt een dagprogramma van 10:00 tot 17:00. De mogelijkheid voor muzikanten om een demo te pitchen bij professionals, workshops te volgen van internationale artiesten of deel te nemen aan een songwriting sessie.

Er is een netwerkcafe waar muzikanten zijn of haar netwerk kan vergroten en in contact kan komen met pluggers, boekers, videoclipmakers en producers. Daarnaast is er de mogelijkheid om BumaStemra vragen te stellen, of tips te ontvangen van een communicatie marktingexpert om je band te promoten.

Één ding is duidelijk: Muziek&Zo biedt de gelegenheid om te groeien in de muziekindustrie!

Diverse optredens komen op de dag voorbij. Hoofdact is Jake Isaac, singer-songwriter uit Londen, die eerder optrad met Sir Elton John. De dag wordt afgesloten met jamsessie onder leiding van de mannen van CPsessies uit Groningen.

Gratis toegang!

Muzikantendag 2017
10.00-17.00 uur
CCG Groningen
Johan de Wittstraat 2