Skills & Knowledge Sessions #6: Hoe manage ik mijn act?

Op woensdag 8 november organiseert POPgroningen de laatste editie van de 6-delige reeks Skills & Knowledge Sessions van dit jaar. Tijdens deze editie wordt ingegaan op de vraag: Hoe manage ik mijn act? Het panel staat o.l.v. Bastiaan Nijbroek (Boxful of Trees artist management, manager Orange Skyline en Town of Saints).

Panel
Lisa Moree (management Jett Rebel, Dakota, Bells Of Youth)
Walter Flapper (Flapper management, o.a. management Noisia)
Shawn Buckles (management Stuart Mavis)
Martijn Crama (artiestmanagement & consultancy)

Waarom meedoen?
Als muzikant wil je je natuurlijk het liefst bezig houden met muziek schrijven en maken. Toch komt er meer bij kijken als je echt stappen met je muziek wilt maken. Denk hierbij aan het goed plannen van o.a. studio-opnames, releases en optredens, het verzorgen van de social media en het regelen van de financiën en copyright. Kortom: het managen van je act. In deze sessie wijzen ervaren managers je de weg!

Locatie en tijd
De sessie vindt plaats op woensdag 8 november. Locatie VRIJDAG Walstraat 34. 19.30u deuren open. 20.00u aanvang.

WIL JIJ HIERBIJ ZIJN?
Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november via een mail naar merelpopgr@gmail.com met daarin je voor- en achternaam, naam act, een link naar je muziek en 06-nummer. Let op: Max. 2 personen per act (vanwege beperkte capaciteit).
LET OP: Aanmelden is geen garantie voor deelname i.v.m. beperkte capaciteit.

Over Skills & Knowledge Sessions
In deze 6-delige workshopserie vertellen diverse professionals uit de muziekindustrie hoe je serieus aan de weg kan timmeren met je muziek. De sessies zijn gratis toegankelijk voor alle jonge popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen.Volgend jaar volgt een nieuwe reeks Skills & Knowledge sessions, dus houd onze website in de gaten!
De Skills & Knowledge Sessions en POPgroningen zijn powered by VRIJDAG.