Schrijvers en fotografen gezocht voor Grunnsonic tijdens ESNS

Bezoek je graag optredens van Groningse acts? Vind je het leuk om je mening te geven? En houd je van schrijven? 3 keer ja? Lees dan snel verder. Daarnaast zijn we ook op zoek naar fotografen!

POPgroningen is op zoek naar schrijvers en fotografen voor Grunnsonic. Dit showcasefestival van Groningse acts wordt in samenwerking met ESNS door POPgroningen georganiseerd op woensdag 17 januari t/m vrijdag 19 januari. Heb je zin om optredens van toffe Groningse acts te bezoeken en hierover te schrijven/foto’s te maken? Meld je dan snel aan.

Wat verwachten wij van jou?
– Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
– Een connectie met de Groningse muziekscene;
– Beschikbaar op 17, 18 of 19 januari.

Wat bieden we?
– Ervaring in het schrijven van korte stukken;
– Veel gezelligheid;
– Een mooie aanvulling op je CV.

Aanmelden?
Stuur een e-mail voor donderdag 21 december 23.59 naar nienke@popgroningen.nl met daarin een korte motivatie, je beschikbaarheid en een relevant artikel dat je eerder hebt geschreven. Voor fotografen: stuur ons even een link naar wat foto’s, liefst van popfotografie.