ESNS maakt Grunnsonic line-up bekend

ESNS maakte vandaag de line-up bekend van het gratis toegankelijke showcasefestival Grunnsonic 2018 dat plaatsvindt op woendag 17 t/m vrijdag 19 januari!

Het gaat om de volgende acts: Arch Origin / Avery Plains / Blue EskimoBoyz in the Woods / Electropoëzie / FLCTS / Haas / HACHE / Hackberry / Hoist The Colours / Hollow Men / HoppaH / Inge van CalkarJim Lok / Jooz / Lars Koehoorn / Launchable Socks / MAARIS / Manzi / Marlene Bakker / Meadowlake / Mulu / ohslo / Robin IJzerman Music / Sascha Elisah / Sexton Creeps / Shabby Cabs / Small Town Bandits / STRANO / Sunroots / Ten Years Today / The Baby Salad / The Black Cult / The Desmonds / Vera’s Charm / Willem de Roo / Willie Darktrousers

Het artikel van ESNS lees je hier.

Meer info en tzt ook de timetable vind je op grunnsonic.nl