Noordelijk talent in House of the North tijdens ESNS 2018

Talentvolle acts uit Groningen, Drenthe en Friesland treden tijdens ESNS op in House of the North.

House of the North is de hub voor de Noordelijke popcultuur. Brouwerij Martinus is tijdens ESNS de plek waar Noordelijke talenten en initiatieven samenkomen. Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 januari 2018 vinden er overdag workshops, presentaties en borrels plaats en zullen er iedere avond en zaterdagmiddag showcases zijn van Noordelijke acts. Tot nu toe bevestigd zijn de artiesten die meedoen in Hit The North: Boyz In The Woods, Esther de Jong, FENN, Hollow Men, Katie Koss, Pendants, Saint Martinez, Sorry John en The Heck. Verder zijn er in House of the North optredens van BlackBoxRed, Broken Brass Ensemble, Hans Hannemann, Ciel, Daisy, DE KAT, I Took Your Name, It Dockumer Lokaeltsje, Ruud Fieten, Stuart Mavis en Vikings in Tibet.

Lees het hele persbericht op de website van Eurosonic Noorderslag.