Vooruitblik zaterdag 3 feb Talent Award provincieronde #2 in Zuidhorn

Zaterdag 3 februari is het tijd voor de tweede provincieronde van de POPgroningen Talent Award. De avond begint om 20.00 in Buurtcentrum Avalon in Zuidhorn en toegang is gratis. Acts uit verschillende hoeken van de provincie komen hun muzikaal talent tonen. De volgende acts treden zaterdag 3 februari op: Jan-Anne van der Wel Music / LEAP / Curnoi / Laws of Motion /Tundra Pack. Zijn deze acts je nog onbekend? Tijd voor om ze voor te stellen dus!

Laws of Motion

Laws Of Motion komt bij je binnen met catchy rock zoals we gewend zijn van bands als Young the Giant om je vervolgens omver te blazen met power à la Foo Fighters. Deze jongens houden van rock en met uiteenlopende invloeden zijn ze niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Stevige gitaarpartijen en solide groovende drums en bas vormen de basis voor de frontman die de boel aan elkaar lijmt met zijn soepele zang. Afgelopen jaar timmerden ze hard aan de weg; een finaleplaats op het Rode Oortjes festival, optredens op o.a. het Waagplein in Groningen, Echt Erik radio en de opname van hun nieuwe single Silence is Golden zijn nog maar het begin.

Tundra Pack

Tundra Pack is een vierkoppige formatie uit de stad Groningen die psychedelische-stoner rock maakt. De muziek is opbouwend met veel instrumentale elementen. Dit zorgt voor een goede energieke vibe die gemakkelijk op de toeschouwer overslaat.

Jan-Anne van der Wel Music

Jan-Anne van der Wel is een Nederlandstalige singer/songwriter die zijn publiek iets positiefs wil meegeven. Met een afwisselend repertoire, waarin vrolijke liedjes worden afgewisseld met gevoelige ballades, gaat Jan-Anne, soms met een kwinkslag, maar altijd met open vizier in op verscheidene thema’s. Hij hoopt zijn publiek te inspireren tot geloof en hoop, maar vooral tot liefde.

Curnoi

Curnoi is een alt-rocktrio dat is begonnen in 2016. Deze dynamische bezetting resulteert in energieke, meeslepende, en spannende alt-rock met de nodige inbreng van fuzz en distortion. Geïnspireerd door bands als Muse, Radiohead, en Nirvana, schrijven ze eigen nummers in hun eigen unieke stijl.

De band bestaat uit Wybe Wiersma (gitaar/vocals), Coen Hoving (bas), en Ruurd Faber (drums). Dit energieke trio houdt er van om te spelen en betreedt menig podia met hun fascinerende setlist.

LEAP

LEAP maakt pock- muziek: dat is stevige pop die rockt. De bandleden zijn Leonieke Toering, Eric Poort, en Peter Millenaar. Los van elkaar maakten zij al eerder muziek, en thans rocken ze drie-koppig waar geen man eerder rockte. Met strakke teksten. Origineel en lekker. Oet Grunn’!

 

Meer info? Check het Facebook event!

POPGRONINGEN TALENT AWARD ZUIDHORN
Gratis entree
Line-up: Jan-Anne van der Wel Music / LEAP / Curnoi / Laws of Motion / Tundra Pack
Datum en tijd: za 3 feb 20.00 – 0.00 uur
Locatie: Buurtcentrum Avalon in Zuidhorn.