Vooruitblik zaterdag 17 feb Talent Award provincieronde #6 in Winsum

Vrijdag 17 februari vindt provincieronde #6 van de POPgroningen Talent Award plaats in Winsum. De avond begint om 20.00 uur in Jeugdsoos de Pluu en toegang is gratis. De volgende acts treden op: FaceCard, Cirrus Minor, Lil Denzo en Untold Stories!

FaceCard
Lennard Steiginga, Tim Grunewald en Laurens Klep vormen samen de band FaceCard. FaceCard is een pop/rock band die in 2016 gevormd is. Ze spelen een geheel eigen repertoire en deden mee aan Popsport Nederland in 2017. Op dit moment zijn ze bezig met het promoten van hun debuut single “Paradox” en reken maar dat je nog veel van ze gaat horen want komend jaar doen ze mee aan de POPGroningen Talent Award.

Cirrus Minor
Medio 2017 bleken de weersomstandigheden in het noorden van Nederland precies juist voor het doen ontstaan van een klein vederwolkje; Cirrus Minor. Deze alternatieve stonerrock band, bestaande uit Kevin Bos (the Movement), Bram Vink (Marble Heart & the Phrases) en Lars Spijkervet (Sputnik 9 & Automatic Sam), wordt geïnspireerd door bands als Triggerfinger, Them Crooked Vultures en Queens of the Stone Age.

In de verte aan de horizon van het Groninger land pakken wolken zich samen, geleid door een klein, onheilspellend wolkje. De voorspellingen zijn fuzz, stuwende ritmes met kans op donderende drums.

Lil Denzo
Lil Denzo is een rapper uit Groningen die zich vooral focust op de New Wave van hiphop. Lil Denzo is de afgelopen tijd bezig geweest met een project genaamd: Buurt Dingen. Een ding is zeker; naast bloed stroomt er ook muziek door zijn aderen.

Untold Stories
De vier mannen van Untold Stories brengen een gevaarlijk aanstekelijke mix van rock en pop ten gehore, waarvoor ze met name inspiratie putten uit het eigen alledaagse leven. Stevige gitaren gecombineerd met melodische vocals leveren songs op die gegarandeerd in je hoofd blijven hangen.

POPGRONINGEN TALENT AWARD WINSUM
Gratis entree
Line-up: FaceCard, Cirrus Minor, Lil Denzo, Untold Stories
Datum en tijd: zat 17 feb 20.00 – 0.00 uur
Locatie: Jeugdsoos de Pluu in Winsum

Meer info over de avond? Check het Facebook event en zet jezelf op aanwezig!