Vooruitblik zaterdag 24 feb Talent Award provincieronde #8 in Uithuizen

Zaterdag 24 februari vindt provincieronde #8 van de POPgroningen Talent Award plaats in Uithuizen. De avond begint om 20.00 uur in Jongerencentrum Express en toegang is gratis. De volgende acts treden op: Roni, Shoyu, B.O.R. en 70 Mile House.


Roni

Ronald is een singer-songwriter uit Groningen. Na een aantal jaar in verscheidene rockbands uit Rotterdam en Groningen te hebben gespeeld, stortte Ronald zich op zijn solowerk. Zijn werk bestaat voornamelijk uit eigen nummers en pakkende covers voor de afwisseling. Sinds april speelt Roni in een nieuwe formatie, namelijk: RONI & THE LAST MINUTES. Met de komst van Jakko, Lars en Frank maken zij een serieuze stap richting het grotere publiek. Ze zijn niet bang om een G-D-C nummer te spelen, Blues en Country komt weer tot leven. Het inleven in muziek en het plezier wat er bij komt kijken is een belangrijk gegeven bij The Last Minutes.


Shoyu

Shoyu is een Groningse band die zelfgeschreven Nederpop speelt. Het repertoire varieert van stevig tot dansbaar tot ballad en van sfeervol/diepzinnig tot humoristisch of complete kolder. De brede variatie aan stijlen komt wellicht doordat 3 van de 4 bandleden nummers schrijven. Shoyu bestaat in de huidige samenstelling sinds 2010.


B.O.R.

B.O.R. is nieuw, anders, snel, fresh & very upcoming. Een slimme MC die zowel in het Nederlands als Engels rapt en onbekende terreinen niet schuwt. Van trap en boombap tot rap over akoestische gitaar, geen saaie tracks & gigs bij deze artiest. Teksten, opnames, mixing, videos, hij doet het allemaal zelf, een eigen stijl met ruimte voor zelfspot. Met motto’s als “je moet je publiek verrassen” en “als muziek dope is, kan er een rap op” lukt het hem iedereen met een smile te laten genieten van zijn optredens. B.O.R. ging recent viral op dumpert met ‘Blijkbaar Ook Rapper’, maar bekijk ook de catchyness van ‘Faded’ en meer tracks op zijn YouTube kanaal!

70 Mile House
70 Mile House, wat begon met een pilsje op het terras, resulteerde in een proces van vier jongens met maar één doel: knallen! Toen de huidige bezetting in december 2016 voor het eerst de grondvesten van de repetitieruimte deed schudden, spatte de muzikale klik en gedrevenheid ervan af. Hiermee waren een nieuwe band en kakelverse vriendschappen geboren. Vrij snel doken de jongens al de opnamestudio in. Met verscheidene tracks op zak en een singlerelease in zicht, is 70 Mile House klaar om de bühne te veroveren. 24 februari 2018 zal de band zijn podiumdebuut maken in Uithuizen.

POPGRONINGEN TALENT AWARD UITHUIZEN
Gratis entree
Line-up: Roni, Shoyu, B.O.R., 70 Mile House.
Datum en tijd: zat 24 feb 20.00 – 0.00 uur
Locatie: Jongerencentrum Express Uithuizen
Meer info over de avond? Check het Facebook event en zet jezelf op aanwezig!