Ook op de gastenlijst van de Muzikantendag 2018?

Muzikantendag geeft Groninger acts de mogelijkheid om 26 mei gratis naar binnen te kunnen! Hele vette kans om o.a. je demo mee te nemen. Bezoekers kunnen hier in 1-op-1 gesprekken hun muziek pitchen bij professionals uit de muziekindustrie, in de hoop ontdekt te worden, of nog beter: door te breken. Meer dan zeventig vertegenwoordigers zijn aanwezig op deze dag om feedback te geven op je muziek. Daarbij moet je denken aan boekers, managers, producers, journalisten, publishers, pluggers, A&R managers van platenmaatschappijen, radiomakers en programmeurs. Daarnaast zijn er ook nog panels, clinics en flitscolleges, waar zakelijke onderwerpen aangekaart worden.

Je leest in ons vorige artikel over de Muzikantendag welke namen er zullen zijn als gastsprekers en panelleden. Houdt daarbij ook de website van de Muzikantendag en het Facebook event in de gaten.

Wil jij gratis naar binnen en dus een plek op de gastenlijst? Mail dan voor 20 mei naar eke@popgroningen.nl met je voor- en achternaam (en e-mail waarop je bereikbaar bent). 

De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, in samenwerking met POPnl, Musicmaker, Interface, De Bassist, Gitarist, Slagwerkkrant, de Melkweg en Sugarfactory. Meer info: www.muzikantendag.nl.