Skills & Knowledge #1: Hoe verbeter ik mijn liveshow?

Tijdens de Skills & Knowledge meet-ups vertellen diverse professionals uit de muziekindustrie hoe je serieus aan de weg kan timmeren met je muziek. Deze sessies organiseren we voor popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen. Op woensdag 9 mei is de eerste editie van de 6-delige reeks Skills & Knowledge Sessions van dit jaar. Deze sessie staat compleet in het teken van de vraag: Hoe verbeter ik mijn liveshow?

Wat komt er nou allemaal kijken bij een goede liveshow? Hoe stel je de perfecte setlist samen? Hoe betrek je je publiek bij je optreden? Hoe maak je je show dynamisch? Deze vragen en meer zullen we behandelen.

Aanmelden kan tot en met dinsdag 8 mei 20.00u via het aanmeldformulier op onze website.
Problemen met het aanmeldformulier? Stuur dan een e-mail naar eke@popgroningen.nl Let op: Max. 2 personen per act (vanwege beperkte capaciteit). LET OP: Aanmelden is geen garantie voor deelname i.v.m. beperkte capaciteit.

Info:
Een aantal gastsprekers zijn inmiddels bekend gemaakt in het Facebook event.

Locatie: VRIJDAG (Walstraat 34)
Tijd: 19.30
Entree: €5,- aan de deur (gepast of met pin)

 

De Skills & Knowledge Sessions en POPgroningen zijn powered by VRIJDAG