Meld je nu aan voor Skills & Knowledge #2: Social media voor artiesten

In deze 6-delige reeks panelsessies vertellen diverse professionals uit de muziekindustrie hoe je serieus aan de weg kan timmeren met je muziek. De sessies organiseren we voor popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen. Op woensdag 4 juli organiseert Sjoerd Vriesema (frontman van Stuart Mavis) vanuit POPgroningen de tweede editie van Skills & Knowledge Sessions van dit jaar. Deze editie staat helemaal in het teken van social media voor artiesten.

– scroll naar beneden voor het aanmeldformulier – 

Deze Skills & Knowledge sessie is een masterclass social media door Anna Oosterling. We leren de fijne kneepjes en het belang van social media en hoe je het als artiest kan gebruiken. Daarnaast worden de deelnemers van feedback op hun social media kanalen voorzien.

Anna is de oprichter van het Social Collectief, onderdeel van Get Your Act Together. Wat niet te omschrijven is als een platform of onderwijsinstelling maar een het is een call-to-action waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Voor iedereen die al aan het rocken is en echt de wereld wil veroveren. Ondernemers, artiesten, creatieven & de die-hard 9 tot 5-ers.

In de afgelopen 6 jaar heeft Anna de wereld gezien als Tour Manager (o.a. Chef’SpecialDotanJack ParrowLaura Jansen) en zich in de tussentijd ontwikkeld als Social Media Strateeg. Op dit moment staat ze Typhoon bij als Tour Manager en Director Brand Communications, geeft ze Marketing les op het Conservatorium Haarlem en examineert ze op de Herman Brood Academie

Kortom de perfecte persoon om jou en je act verder te helpen en je social media game naar een hoger niveau te tillen!

Info
Entree: 5 euro (bij voorkeur per pin, of eventueel gepast in cash)
Locatie: VRIJDAG, Sint Jansstraat 7, Groningen

Aanmelden
Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder.

Problemen met het aanmeldformulier? Stuur een e-mail naar eke@popgroningen.nl 
Let op: Max. 2 personen per act (vanwege beperkte capaciteit).
Let op 2: Aanmelden is geen garantie voor deelname i.v.m. beperkte capaciteit.