Optreden op Grunnsonic 2019?

In samenwerking met Eurosonic Noorderslag (ESNS) organiseert POPgroningen Grunnsonic. Dit is een showcasefestival met een duidelijk eigen Gronings gezicht die tegelijk plaatsvindt met ESNS. Grunnsonic is ontstaan als alternatief tijdens ESNS voor de muziekliefhebbers die geen toegangskaart konden bemachtigen voor ESNS en om acts uit Groningen optimaal de kansen te kunnen laten benutten die ESNS schept. Tijdens ESNS wordt de stad overspoeld door muziekprofessionals uit de gehele wereld die allemaal op zoek zijn naar nieuwe muziek en kansen.

Het gratis toegankelijke festival vindt plaats tijdens Eurosonic Noorderslag van 16 tot en met 18 januari 2018. Tijdens eerdere edities van het festival traden bands, hiphop acts, DJ’s en singer-songwriters op in diverse locaties in hartje Groningen. De deelnemende acts kunnen rekenen op aandacht van lokale media en krijgen toegang tot de Grunnsonic workshops onder leiding van een ervaren professional.

Naast de acts die door POPgroningen gescout worden voor Grunnsonic wordt er ook serieus gekeken naar de acts die zich aanmelden via de Backstage.

Je kunt reageren op deze oproep t/m zondag 7 oktober 2018 23:59 uur.

Grunnsonic wordt georganiseerd door POPgroningen in samenwerking met Eurosonic Noorderslag.