Groninger popmeeting vrijdag 14 december

Vrijdag 14 december wordt voor de zesde keer een provinciebrede popmeeting gehouden, op initiatief van POPgroningen en VRIJDAG, dit keer in samenwerking met FridayNITE en De Machinefabriek. Het hoofdthema deze editie is Het succes van kleine initiatieven. De meeting vindt plaats in de Machinefabriek in Groningen.


Op vrijdag 14 december organiseert POPgroningen weer een Groninger popmeeting. Een meeting voor het organiserende deel van het popveld van Groningen, stad en ommeland. De focus ligt op inspiratie opdoen, nieuwe mensen ontmoeten, netwerken, nieuwe inzichten verkrijgen, en ervaringen, ideeën en kennis uitwisselen. Er vonden eerder al waardevolle meetings plaats in samenwerking met OOST, Vera, Simplon, Noorderpoort Kunst & Media en VRIJDAG.

Programma
Het hoofdthema is dit jaar Het succes van kleine initiatieven. Er wordt geopend met een inspirerende presentatie van podiuminitiatief FridayNITE. Hierna gaat iedereen in groepen uit elkaar meedoen aan een carroussel van vier korte themasessies met thema’s Vrijwilligers, Oplossingsgericht denken, Next Generation en Projectmatig werken. Aan de hand van opdrachten komt interactie op gang. In de pauze is er voor iedereen is er friet & sla (vaste kost bij FridayNITE’s). Na de pauze volgen kort de resultaten uit de carrousel. Panelsessie ‘Het succes van kleine initiatieven’ met onder andere Pascal Rakers van KopjeK en Patrick Wijninga van Reitdieppop rondt het officiele deel van de avond af. Ter afsluiting is er een gezamenlijke borrel inclusief een optreden van Klein Europa.

De Groninger popmeeting is besloten, d.w.z. op uitnodiging. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je er graag bij zijn? Mail dan tamarah@popgroningen.nl je naam, organisatienaam + een korte motivatie waarom jij er bij wil zijn.

Foto: Joost Nuiten