Meld je nu aan voor Skills & Knowledge #4: Moneytalk

Ook bij deze Skills & Knowledge sessie zijn? Meld je dan nu aan! In deze reeks panelsessies vertellen diverse professionals uit de muziekindustrie hoe je serieus aan de weg kan timmeren met je muziek. De sessies organiseren we voor popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen.

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR HET AANMELDFORMULIER

Programma
Karin Venekamp

Vanwege een opleiding belande Karin in Groningen en heeft ze vijf jaar vrijwilligerswerk bij Simplon gedaan. In de jaren 80 belande ze uiteindelijk in de wereld van de financiële administratie en is inmiddels 8 jaar als zelfstandige ondernemer werkzaam. Als boekhouder verzorgt ze o.a. op locatie de financiële administratie voor klanten.

Met een grote liefde voor muziek (van Sixteen Horsepower en Johnny Cash tot aan the Supersuckers en the Damned, en ook regelmatig in Vera te vinden) en jarenlange werkervaring is ze de perfecte kandidaat om jouw brandende vragen over financiën te beantwoorden!

 

Lars Kelpin

Het tweede panellid die 14 november komt spreken is Lars Kelpin. Lars is projectmanager bij Grap Amsterdam Popmusic, waar hij o.a. verantwoordelijk is voor de organisatie van de Amsterdamse Popprijs, Wanted, Mooie Noten, Rock Your Business en de Muzikantendag. Daarnaast is hij artiestenmanager van FATA BOOMTom Tukkeren DIEDE.

 

 

 

 

 

Sem Bakker

Sem is samen met Jonathan en Hugo van Heemstra mede oprichter van Rohe Advocaten. Hij doceerde lange tijd intellectueel eigendomsrecht voor internationale studenten aan de Hogeschool Inholland en de Nyenrode New Business School. Sinds oktober 2016 is Sem tevens werkzaam als senior jurist en functionaris voor de gegevensbescherming (FG) bij het College van Toezicht Auteursrechten (CvTA). Verder is hij vice-voorzitter in de Raad van Toezicht bij (publieke) omroep HUMAN. Tussen 1994 en 2009 heeft Sem als bassist en componist in de band Caesar veel opgetreden in binnen- en buitenland, waaronder op Lowlands en Pinkpop. Sem scoort geregeld syncs in Amerikaanse films, commercials, sportprogramma’s en televisieseries, bijvoorbeeld in Suits.

 

Woensdag 14 november
19.30 deur open
20.00 aanvang
Entree: 5 euro (bij voorkeur met pin en anders gepast contant)
Locatie: VRIJDAG, Walstraat 34, Groningen