Meld je nu aan voor Skills & Knowledge #5: Doorbreken in 2019

In deze 5-delige reeks panelsessies vertellen diverse professionals uit de muziekindustrie hoe je serieus aan de weg kan timmeren met je muziek. De sessies organiseren we voor popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen. Deze sessie staat in het teken van doorbreken met je act in 2019!

– AANMELDFORMULIER ONDERAAN BERICHT –

Panelleden:

Sander Spriel is werkzaam bij Snowstar Records samen met Cedric Muyres, onder welke naam ze het management doen van een zevental artiesten. Daarnaast wordt op het label muziek uitgebracht van onder andere broeder Dieleman, Kim Janssen en I am Oak. Voordat Sander werkzaam was bij Snowstar Records deed hij het management van Bombay en The Great Communicators.

Marlene Bakker is een opvallende verschijning in het Groningstalig circuit.  Haar eigen werk bezorgt haar een geheel eigen plekje binnen de Nederlandse muziekscene.  Marlene’s debuutalbum RAIF is landelijk veelgeprezen en ontving een vijfsterren recensie in het DvhN en de LC. Heaven Popmagazine en de MusicMaker waren ook zeer lovend over RAIF en gaven het album vier sterren. “Tot nu toe wat mij betreft het beste album van 2018”, zei Frits Spits op NPO Radio 1 in zijn programma De Taalstaat. Marlene heeft haar album uitgebracht onder haar eigen label RAIF Records. Deze DIY mentaliteit heeft haar geen windeieren gelegd. In 2019 staat ze op Noorderslag. In deze Skills & Knowledge sessie vertelt Marlene graag over hoe zij haar muzikale carrière aanpakt en beantwoordt ze alle vragen van het publiek.

Chris Moorman is verantwoordelijk voor de Marketing, Communicatie en Promo bij de Popronde. En sinds dit jaar mag hij diezelfde verantwoordelijkheid dragen bij Welcome to the Village.Naast Popronde & WTTV programmeert hij FestiValderAa, duikt ‘ie regelmatig op in panels, jury’s of in de schoolklassen als gastdocent of vind je ‘m op festivals als tourmanager of gewoon als bezoeker. Chris studeerde ooit Kunsten, Cultuur en Media aan de RUG, organiseerde met vrienden onder de naam Solidaritas raves, songwriteravonden en het grootste waterpistolengevecht van Europa (wat uiteindelijk door de politie werd afgelast) en speelde in 2014 met J’lectroniq op ESNS.
Het Facebook evenement vind je hier.