Gronings talent in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland

De halve finalisten van de Grote Prijs van Nederland zijn eindelijk bekend, uit de 200 aanmeldingen zijn deze talenten door! Tijdens elke Halve Finale worden de halve finalisten van alle genres, zoals bij een festival, in één podium en op verschillende stages samengebracht.
Na intense juryberaden is er een veelbelovende halve finale selectie tot stand gekomen. POPnl vulde de selectie aan. Ook Groningen wordt goed vertegenwoordigd met WANTON, Cirrus Minor als de houder van de POPgroningen Talent Award 2018 en ROOKS!

Halve finalisten Bands/Electronics:

Molino, New Bliss, Veline, HYTES, Helena Hall, Kimberly Mungra, WANTON, Angelo Boltini, CYNBEL, TESSEL, Disk Space (publieksfavoriet), TWINS (POPnl), Sorry John (POPnl), Fusus (POPnl), Lester Blackfield (POPnl), Soap (POPnl), Cirrus Mino (POPnl), Mt. Atlas (POPnl), Bourbon Avenue (POPnl), BIRDSHAKER (POPnl) & WIES (POPnl)

Halve finalisten HipHop:

Youngtatta, RIX & Devn, 24K Water, 0321 WORLDWIDE, ROOKS, On The Fence, Q’n, Trevv, Cedje, Nobinh, JuliusRhymz, DE KRAKER, Herrieschopprs, Rizzaiah, Astrogrizz, Johnny loves me, Jezzy Listen, LIL MG (publieksfavoriet), 54 GANG (POPnl), SKI & SIMBA (POPnl) & Djesco10 (POPnl)

Halve finalisten Singer- Songwriters:

Tim Koehoorn, Josh Island, Raoul Michel, Alex, Gildor, Maria and the Bandit, Ella East, Mr. Marten, Sterre Weldring, Scott & Young, Jordi Martin, Ben Forte, Jade PraiZe, Something Like Sunshine, Foek Fo, Wouter van Weert, Kelly Briais (publieksfavoriet), Femke Bun (POPnl), Mary Confurius (POPnl), Kees (POPnl) & Sarah Sötemann (POPnl)

Net als vorig jaar komen de halve finalisten uit de verschillende genres op één podium bij elkaar. Ze zullen op dezelfde avond en op hetzelfde podium te zien zijn, voor ieder wat wils dus.