Meld je nu aan voor Skills & Knowledge #1: Masterclass: Plannen als een baas

We trappen zaterdag 13 april een nieuwe reeks Skills & Knowledge sessions af met een masterclass artist management, waarin het maken van een plan voor je act centraal staat. De masterclass wordt gegeven door Steijn Koeijvoets (3S Music Management o.a. verantwoordelijk voor MY BABY en Aafke Romeijn).

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR HET AANMELDFORMULIER

Skills & Knowledge is een reeks van zes panelsessies waar diverse professionals uit de muziekindustrie het gesprek aan gaan en kennis uitwisselen over allerlei verschillende aspecten die komen kijken bij het muzikantschap. De sessies worden begeleid en gehost door Bastiaan Nijbroek (artist consultant, voorheen manager Orange Skyline, Swinder en Town Of Saints) en zijn toegankelijk voor alle jonge popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen. Afhankelijk van het onderwerp van de sessies worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit regio Groningen uitgenodigd.

Steijn Koeijvoets begon zijn carrière bij independent label [PIAS], waarna hij de overstap maakte naar General Manager van Strictly Confidential. De ervaring, kennis en inzichten die hij in de loop der jaren heeft opgedaan past hij toe op het lanceren, marketeren, ontwikkelen en promoten van artiesten, evenementen en merken. Tot vorig jaar was hij Artist Marketing & Editorial Partnerships Manager bij streamingdienst Deezer en is hij sinds zeven jaar partner van 3S Music Group, waar hij zich bezig houdt met de ontwikkeling van de carrières van artiesten en is in die hoedanigheid verantwoordelijk voor MY BABY en Aafke Romeijn.

Wanneer: zaterdag 13 april 2019
Waar: Sint Jansstraat 7, Groningen
Hoe laat: 14:00 tot +/- 17.00 uur
Entree: 5 euro


Alle Skills & Knowledge sessions van 2019 op een rijtje:

13 april – Skills & Knowledge #1: Masterclass: Plannen als een baas – het maken van een plan Facebook event

25 mei – Skills & Knowledge #2: “Let’s promote the shit out of it!” – promotie van je muziek

22 juni – Skills & Knowledge #3: Boekingen 101: De basics – hoe kom ik aan optredens?

14 september – Skills & Knowledge #4: Check 1-2 – alles rondom een optreden

12 oktober – Skills & Knowledge #5: “The best song in the world” – songwriting

16 november – Skills & Knowledge #6: De muzikant en de producer – masterclass & meet-up