Meer namen bekend voor Festival Hongerige Wolf 2019

Dit jaar komen weer een hoop fijne bands het Schapenveld onveilig maken! Het barst er van de eigenheid en veelzijdigheid. Wat dacht je van het funky Banana Savannah, de synthrock vanHilbrandt, het swavy Johnny loves me, het eigenzinnige Love Couple, het psychedelische Price, de Canadesche band Sea Moya, het Friese Seewolf, de popsongs van de Small Town Bandits,The Vices uit Groningen, Thaiti met hun exotica pop, de Eclectische Woe Blind Birds en de donkere romantische ballads van The Visual!

Dans, dans, dans!
Niet alleen op het Schapenveld kan er gedanst worden, het hele weekend vinden er ook bijzondere dansvoorstellingen plaats! Zo maakte het Amsterdamse danscollectief ‘The Tough Titties Revolution’ een voorstelling voor Festival Hongerige Wolf, te zien in het magische Ambonezenbosje. En wat zijn we trots dat ze komen optreden: de meisjes met hun voorstelling ‘See me notice you’! Daarnaast verwelkomen we onder andere Hannah Zwaans met een rauwe performance en de Finse choreografe Sara Europaeus.

Mooie beelden om het bos!
Deze zomer zullen er bijzondere werken te zien en te beleven zijn van drie beeldende kunstenaars: Louwe Noordhoff, Merijn Vrij en Anna-Lucia Rijf. Communicatie en interactie tussen mens, object en locatie speelt bij hen allen een grote rol. Heb jij je eigen voetstappen in de natuur weleens terug gehoord in toonladders? Kom het proberen!

Voor welpen en wolven in wording!
Voor zowel kinderen als jongeren hebben we dit jaar een uitgebreid programma! Neem deel aan de denkwandeling of bezoek de voorstelling van de Amsterdamse Jeugdtheaterschool. Kleur mee met klankkleur, volg een workshop van de Knutsbus of werk mee aan de tentoonstelling de Gedachtengarderobe en nog veel meer! En natuurlijk is er weer gezellig kampvuur, gave welpendisco en kun je bij zomers weer een duik nemen in de plomp! Zwembroek mee dus!
En dit is nog lang niet alles! Het volledige programma verschijnt komende weken op de websitewww.festivalhongerigewolf.nl