Meld je aan voor Skills & Knowledge #3: Boekingen 101: De basics

In een reeks panelsessies geven professionals uit de muziekindustrie je tips & tricks om stappen te maken met je muziek. De sessies zijn voor popmuzikanten met een bestaande podium-act uit Groningen (stad en provincie). Deze sessie staat centraal rond de vraag “Ik wil zo veel mogelijk optreden. Hoe doe ik dat?” in de vorm van een masterclass van Marije van Veen van Hot Topic Agency (booking agency uit Amsterdam, doen o.a. de boekingen voor  Golden Dawn Arkestra​ (USA), Cocaine Piss​ (BE), Dans Dans​ (BE), AFTERPARTEES​, Eerie Wanda​, Tenfold​ en San Dollar​.

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR HET AANMELDFORMULIER EN OVERZICHT SKILLS & KNOWLEDGE DATA

De sessies worden begeleid door Bastiaan Nijbroek en zijn toegankelijk voor alle jonge popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen. Afhankelijk van het onderwerp van de sessies worden er passende professionals en ervaren muzikanten uitgenodigd.

Marije van Veen is eigenaresse en agent bij Hot Topic Agency, boekingskantoor te Amsterdam. Ze boekt o.a. voor acts als Golden Dawn Arkestra (USA), Cocaine Piss (BE), Dans Dans (BE), AFTERPARTEESEerie WandaTenfold en San DollarAls gerespecteerd en ervaren figuur in de Nederlandse muziekindustrie was Marije een aantal jaren de gezamenlijke drijvende kracht achter Lexicon bookings. Haar nieuwe onderneming, Hot Topic, lijkt voort te bouwen op Lexicons’ nalatenschap om de nieuwe artistieke en sociaal-culturele uitdagingen aan te gaan waarmee we allemaal te maken hebben. Van Veen gelooft sterk dat een meer inclusieve, gelijkwaardige en vooruitstrevende artistieke omgeving de bredere samenleving kan beïnvloeden. Gezien de ervaringen en het culturele aspect van Marije, heeft Hot Topic een goed begrip van hoe de industrie als geheel moet ontwikkelen om te overleven en te gedijen in snel veranderende tijden. Het belangrijkste ethos van haar bedrijf, Hot Topic, is om diegenen te helpen die door hun kunst positieve verandering teweeg kunnen brengen.

Marije geeft deze middag een masterclass en vervolgens kunnen jullie samen met haar en Bastiaan aan de slag gaan met alle tips & tricks toepassen op jullie praktijk.

 

Wanneer: zaterdag 22 juni 2019
Waar: Sint Jansstraat 7, Groningen
Aanvang: 13:30, Start: 14:00 tot +/- 17.00 uur
Entree: 5 euro (Pin of gepast betalen)