Meld je nu aan voor Skills & Knowledge #4: Check 1-2

In een reeks van zes panelsessies vertellen diverse professionals uit de muziekindustrie je over allerlei verschillende aspecten die komen kijken bij het muzikantschap. De sessies organiseren we voor popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen. De sessies worden begeleid door Bastiaan Nijbroek en zijn toegankelijk voor alle jonge popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen. Afhankelijk van het onderwerp van de sessies worden er passende professionals en ervaren muzikanten uitgenodigd. Deze sessie staat centraal rond optreden en de praktische zaken die daarbij komen kijken!

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR HET AANMELDFORMULIER!

 

Panelleden
 
Pien Feith is boeker bij Friendly Fire, een boekingskantoor in Amsterdam dat zowel internationale als Nederlandse artiesten boekt en daarnaast festivals organiseert zoals Indian Summer FestivalTuckervilleStrange Sounds From BeyondLoose Ends en Best Kept Secret Festival. Ze leerde de muziekwereld in Nederland voornamelijk kennen als muzikant. Bij Friendly Fire richt Pien zich op Nederlands talent en boekt artiesten zoals Jay-WayPip BlomNana AdjoaMEROLPitou en Suzan en Freek
 
Berend Versteeg studeerde in 2018 af aan de Academie voor Popcutluur als tourmanager. Zo is Berend tourmanager geweest van onder andere Orange Skyline en Town of Saints. Daarnaast is hij ook productie medewerker geweest bij festivals zoals Noorderzon GroningenBevrijdingsfestival Groningen en Oerol Terschelling.
Momenteel werkzaam als bedrijfsleider bij Melkweg Amsterdam.

Lisa Moree studeerde in 2011 af aan de Rockacademie in Tilburg. Met haar band Bells of Youth brengt ze in 2014 het eerste album BOY uit, gevolgd door meer dan 40 festival- en clubshows in binnen en buitenland. In datzelfde jaar richt ze samen met twee anderen culturele broedplaats Cinetol op, dat inmiddels uitgegroeid is tot een van de interessantste kleine podia van Amsterdam. Na het tweede Bells of Youth album Dreamers staat het muzikant zijn even op een laag pitje en stort Lisa zich op artiesten- en tourmanagement. Momenteel werkt ze met Jett Rebel, Vandenberg’s Moonkings en Dakota.

 
Wanneer: 14 september 2019
Waar: Sintjansstraat 7, Bij Vrijdag
Aanvang: 14:00
Start: 14:30
Entree: 5 euro (PIN of gepast betalen)