Popronde Groningen maakt programma 3 oktober bekend

Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Popronde Groningen maakt haar programma bekend. O.a. Wies, FFLEAN, Foxlane, Susan H, Price & LO-FI LE VI komen op donderdag 3 oktober naar het centrum van Groningen.

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 12 september tot en met zaterdag 30 november reizen de 146 geselecteerde Popronde bands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde vindt in Groningen plaats op donderdag 3 oktober. 39 acts presenteren zich bij de 24 deelnemende locaties. Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast cafés en podia als Vera en Simplon fungeren ook nieuwe locaties als The Smooth Brothers, Chaplins Pub, Smoke, Huize Maas en Smooth SailingTattoo als bijzondere nieuwe podiumplekken.

 

Het volledige programma van 3 oktober bestaat uit: A.M. Sam, Áslaug, Beryl Anne, BONGLOARD, Bony Macaroni, BOOM BOOM DU TERRE, DamnDamy, Dan August, Destructive Penguins, Dr Justice & The Smooth Operators, Electric Company, FFlean, Fjaler, Foxlane, Get Jealous, GIAN, Gumbo Kings, Hypergoods, la loye, LO-VI LE VI, Lola’s Dice, Lorrèn,  Maddy Moreah, Magic Moon, MAXINE, NEMSIS, Out Of Skin, Paracetamøl, Price,  Robin Kester, Susan H, Suzy V, SWEETGODANIMALS, TESSEL, The Small Breed, Three Little Clouds, Tim Koehoorn, WIES, Wolf & Moon,

Tijdens Popronde Groningen vinden voor de officiële start van het programma een aantal previews plaats. Om 14:00u start het programma van Popronde Groningen in de Plato met Wolf & Moon en om 15:15u speelt ook TESSEL hier. Gevolgd door Lorrèn in Wadapartja vanaf 16:00 en als laatst in de middag speelt om 17:00u Lola’s Dice in The Smooth Brothers. Vanaf 00.30u is Vera dé plek waar de afterparty losbarst, met Paracetamøl wordt er gedanst tot in de late uurtjes.

Alle concerten zijn gratis toegankelijk!

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2019 en het programma van de steden op www.popronde.nl